Kürtaj olanların yorumları

Kısa vadeli kalkınma planınızda çocuk sahibi olmak yokken sürpriz bir hamileliğe yakalandıysanız bazen çocuk aldırmak dışında bir alternatifiniz kalmayabilir, bu durumlarda ilk defa deneyimleyeceğiniz bu işlemi araştırmak için kürtaj olanların yorumlarına ihtiyacınız olacaktır. Özellikle kürtaj sonrası aynı gün iş veya ertesi gün iş hayatınıza devam edip edemeyeceğiniz , kanama , ağrı gibi şikayetlerin olup olmayacağı , kürtaj sonrası hamilelik problem teşkil edip etmeyeceği bilgileri sizin için önem arzedebilir ve kürtaj yaptıran kadınların yorumlarından istifade edebilirsiniz.

Bu yazımızda kürtaj olanların yorumalarını incelemekle kalmayıp , çocuk aldırma yani kürtaj hakkında daha kuramsal bilgilerde veriyoruz, ayrıca kürtajın nasıl olduğunu, nasıl yapıldığınıda ihmal etmeyip, kadınlar kulübü gibi forum ortamlarında kürtaj fiyatları hakkında yapılan yorumlarıda açıklıyoruz, kürtaj sonrası video izleyerek anlamaya çalışanları, kürtaj yaptıranların yorumlarını, kürtaj yorumlarını incemenin dışında kızlık zarı dikimi yorumları , vajina daraltma yorumları ve labioplasti yorumları gibi diğer kişisel deneyimleride bilginize sunuyoruz.

Gerek kürtaj yorumları , gerekse kızlık zarı dikimi , vajina daraltma ve labioplasti yorumları hakkında kafanızda yer eden sorular varsa İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemize telefon açabilirsiniz, yada görüşme yapacak bir ortamda değilseniz WhatsApp üzerindende ulaşabilirsiniz, müsait olduğum ilk fırsatta mesajlarınıza yanıt veriyorum.

Bakırköy İncirli caddesindeki muayenehanemiz Atatürk havalimanına 10 dakikalık mesafededir, dolayısı ile yurtdışı veya şehirdışından kürtaj veya kızlık zarı diktirme gibi işlemler için günübirlik gelip yarım saatte işlemini yaptırıp aynı gün geri dönen birçok hastamız oluyor, sizinde durumunuz onlar gibi ise aynı şekilde yapabilirsiniz.

Kürtaj

Kürtajın ne olduğu halkında bilgi vermeyi gelenek haline getirdim diyebilirim, cerrahi tıp branşlarında dokuları kazımak olarak kullanılan kürtaj kelimesi latince kökenli olup jinekolojide hamileliği sonlandırma amaçlı kullanılır. Kelimenin gerçek anlamı olan kazımak günümüzde uyguladığımız vakum ile kürtajda geçerli değildir, onun yerine rahim dokusuna hiç dokunmadan negatif basınçla alınmaktadır.

Kürtaj nasıl oluyor ?

Genç kızlar aradında kürtajın nasıl yapıldığı çok merak edilir, zira evlilik öncesi cinsel ilişkilerde ve sürtünme şeklindeki cinsel haraketlerde gebelik sıklıkla ortaya çıkabiliyor, tabiat bazen sizi ciddiye alabiliyor, bu durumda kürtaj nasıl oluyor hocam diye bizi arayanlar çok oluyor. Vakumlu kürtaj tekniğimizi gözden geçirelim :
1- Ultrasonla hamilelik haftası
2- Lokal anestezi uyuşturma
3- Dilatasyon
4- Kanül yerleştirme
5- Vakum takma
6- Negatif basınçla gebelik kesinin alımı
7- Ultrasonla rahim içi kontrolü

Kürtaj fiyatları kadınlar kulübü

Zamansız ortaya çıkan gebeliğinizi istemeden bile olsa aldırmak zorunda iseniz kürtajın nasıl yapıldığı hususunda bilgi edindikten sonra ikinci etapta İstanbul'da 2019 senesi için kürtaj fiyatları kadınlar kulübü şeklindeki forum ortamalrında kaç lira üzerinden konuşuluyor diye merak edersiniz. Çocuk aldırma ücretleri geleneksel olarak Bakırköy ve civarındaki semtlerde gebelik haftasına endekslidir, bu durumda kaç haftalık bir gebelik varsa ona göre gebelik sonlandırma masrafı çıkacaktır. Son adet tarihinden itibaren saydığınızda adet gecikmesine denk gelen 4 haftalık gebeliklerde en ucuz kürtaj fiyatları söz konusudur.

Kürtaj sonrası video

Kürtaj işleminden sonra dikat edilmesi gereken hususları herzaman anlatırız , her hastamız bu konular hakkında bilgilendirilmiş olarak ayrılır ama sanıyorum olayın heyecanı ile unutuluyor ve kürtaj sonrası video izlemek isteyenler, kürtaj sonrası adet kaç gün sonra diyenler, ağrı , kanama olur mu diyenler çok oluyor, ama merak etmeyin vakumlu kürtajda sonraki günleriniz konforlu geçecektir.

Kürtaj yaptıranların yorumları

İlk kez başınıza geliyorsa kürtaj yaptıranların yorumları motivasyonunuzu güçlendirmek açısından faydalı olabilir, vakumlu kürtajda rahim içi kazıma yapılmadığı için kürtaj sonrası yorumlarda nispeten daha olumludur. Gerçi kürtaj yaptıranların ancak %1 lik bölümü işlem sonrasında yorum yazar, genelde istenmeyen gebelikten kurtuldukları zaman artık o olayı akıllarına bile getirmek istemezler.

Kürtaj yorumları

İnternet, facebook , twitter derken insanlar artık satın alacakları her türlü mal veya hizmet için daha önce o konuda deneyimi olanların bıraktıkları yorum ve tavsiyeleri takip ediyorlar, işte plan dışına taşan gebelikleride sonlandırırken kürtaj yorumları okunması gereken başucu bilgisi gibi olmuştur. Birçok genç bayan özellikle vakum kürtajın nasıl yapıldığı, kaç dakika sürdüğü ve acıtıp acıtmadığı hakkında kürtaj yaptıranları yorumlarına başvuruyor. Bizim bloglarımızda bu konuda bolca yorum bulabilirsiniz.


Kızlık zarı dikimi yorumlar

Evlilik öncesi düzgün gittiğini sandığınız bir ilişki günün birinde içinden çıkılmaz problemler yaşatmaya başlar ise yol arkadaşınızın doğru kişi olmadığı kanaatı hasıl olabilir ve beraberlik hangi boyuta ilerlerse ilerlesin sonlandırıp gemiyi farklı rotaya çevirmeniz gerekebilir, bu durumda yanınızda daha sağlam yürüyecek sizi daha iyi anlayan ve seven yeni birine eskilerden bahsetmek olayın sihrini bozabilir. İşte kızlık zarı dikimi kararı almak için herkesin farklı bir hikayesi vardır , sonuçta sizin için en doğru kararı yine siz vereceksiniz. Hymenoplasti ameliyatı yaptırmak isteyen bayanlar ister istemez bazı endişeler hissederler , acaba istediğim sonucu alabilecekmiyim, dikilmiş olduğu anlaşılır mı, kan gelir mi ? Gibi soru işaretleri rahatsız edici olabilir ve kızlık zarı dikimi yorumları ile daha önce sizinle aynı yoldan geçenlerin tecrübelerini okumak biraz olsun rahatlatabilir, zira bekaret diktirme ameliyatı sadece sizin başınıza gelmiyor, binlerce bayan daha önce sizin hissettiklerinizi zaten deneyimledi.


Vajina daraltma yorumları

Vajinal doğum veya yoğun seksuel yaşam sonucu vajina genişlemesi yaşayan bayanlar önce vajina daraltma egzersizleri , vajina daraltıcı kremler kullanmak gibi yöntemleri denerler ama cinsel birleşme başlayınca penis darbeleri birkaç saniyede vajinayı yeniden genişletir ve hatta giriş çıkışlarda içeri hava kaçtığı için değişik sesler bile çıkmaya başlar. Bu durumda kalıcı olarak yapılan cerrahi vajina daraltma ameliyatı problemi çözecektir, jinekolojide sık yapılan vajinoplasti operasyonunda vajina boydan boya daraltılır ve hiç cinsel ilişkiye girilmemiş boyutlara kadar daraltılır. Bu konuda karar verdiğinizde daha önce başından geçenlerin yazdığı vajina daraltma yorumları okumak sizi rahatlatabilir. Web sayfalarınızda bu konuda yorumları bulabilirsiniz.

Labioplasti yorumları

Bacak arasında büyük dudakların arasından bir dil gibi aşağı sarkan , olması gerekenden çok daha büyük hale gelmiş küçük dudaklar genital estetiğinizi olumsuz etkileyebilir ve öyle olmasa bile çok cinsel ilişkiye girilmiş izlenim yaratabilir, bu durumda küçük dudakların ufaltılması işlemi yapılan labioplasti ameliyatı sorununuzu çözecektir. Bu konuda daha önce labioplasti ameliyatı yaptırmış bayanların tecrübelerine danışmak için labioplasti yorumlarını incelemeniz faydalı olabilir.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj yaptıranların yorumları

Vakumlu kürtaj nasıl yapılır