Vakum ile kürtaj yorumları

Vakum ile kürtaj yorumları gebelik sonlandırmada en iyi teknik olduğu için çok merak edilir , bunun dışında vakum kürtaj nasıl yapılır , kürtaj fiyatları nekadardır, kürtaj yasasına göre kaç yaşından sonra kürtaj yapılabilir , kürtaj sonrası ağrı şikayeti olur mu, kızlık zarı dikimi fiyatı ne kadardır , flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi kaç sene dayanır, geçici kızlık zarı dikiminde hemen ilişkiye girilebilir mi gibi birçok konuyu bu yazımızda ele alıyoruz. Vakum kürtaj gebelik sonlandırmayı çok kolay ve sıkıntısız bir hale getirdiği için çok merak edilen ve yorumlanan bir işlemdir , nasıl yapıldığınıda detaylandıracağız. Okumaya devam ediniz.

Vakum kürtaj

Tüm dünya için genellersek gebelik sonlandırmada en iyi metod 2019 yılı Nisan ayı için vakum ile kürtajdır. Peki nasıl oluyorda tereyağından kıl çeker gibi kolay oluyor bu çocuk aldırma işlemi dersiniz , hemen detaya girelim ; hastanın randevusuna gelmesi , muayene ve ultrasonla gebelik haftasının netleştirilmesi , rahim girişinin hegar bujisisi ile dilatasyon işlemi , karmen kanülünün collum uteri kanalına yerleştirilmesi , vakum cihazının karmenin dış ucuna takılması , negatif basınç verilerek gebelik mahsulunun sıvı olarak dışarı vakumlanması şeklinde anlatabiliriz , dikkat ederseniz vakum ile küretajda kesme , dikme gibi işlemler yapılmaz ve dolayısı ile kürtaj sonrası ağrı ve kanama gibi sorunlar pek yaşanmaz.

Kürtaj fiyatları

Çocuk aldırma ücretleri İstanbul Avrupa yakası , Ankara ve İzmir gibi büyük yerlerde jinekolojide en çok yönlendirilen suallerdendir , eskiden beri kürtaj yapan doktorların tama yakını hamilelik haftasını kriter alarak kürtaj fiyatı hesaplarlar , bunların dışında daha nadiren bazı jinekologlarda gebelik haftasına bakmadan düz bir fiyat söyleyebilirler , ama biz çoğunluk üzerinden hesabımızı yaparsak evdeki hesap çarşıya uymuş olur. Öncelikle gebelik haftasını bet olarak hesaplamak lazım , bu konuda çok hata yapılıyor , gebellikle konsepsiyon yani cinsel birleşme günü bu konuda milat olarak görülüyor , ama değil , hamilelik haftası son adet tarihi ilk gününden itibaren sayılır , yani adetiniz geciktiği zaman bu gebelikten kaynaklanıyorsa en az 4 haftalık hamile olduğunuzu bilin. Kürtaj fiyatları hakkında güncel bilgiler için www.kurtajfiyatist.com sayfamızda bakınız.

Kürtaj sonrası

Kürtajdan sonra birçok hasta nelere dikkat edileceği konuusnda merak içindedir ve bize sorarlar , en iyisi buraya yazayım dedim bende. Bebek aldırdıktan sonra ilk hafta biraz dikkat gerektiriyor , mesela bü zaman diliminde deniz girilmez , havuza girilmez , küvete oturarak banyo yapılmaz , cinsel ilişkiden uzak durulur. Banyonuzu ayakta duş şeklinde yapmanızda bir sakınca olmaz. Kürtajdan sonra kanama ve ağrı pek olmaz, vakum kürtajın en iyi yanıda bu zaten. Kürtajdan sonra yeniden bebeğim olur mu, yeniden çocuk sahini olabilirmiyim diye soranda oluyor , vakum kürtaj sizin doğurganlığınızı azaltmaz , kürtaj sonrası hamilelik sorunu yaşamazsınız.

Kızlık zarı dikimi fiyatı

2015 yılında Nisan ayı ve önceki yıllarda bekaret tamiri yada himenoplasti ameliyatları diğer jinekolojik operasyonlara göre yükseliş trendindedir , dolayısı ile kızlık zarı dikimi fiyatı sıklıkla gündeme gelir , özellikle bu işin yapıldığı İstanbul'da kızlık zarı diken en iyi doktorlar bu konuda maliyet çıkartırken yapılan ameliyatın içeriğini dikkate alırlar ve son zamanlarda çok talep gören vajina daraltma ameliyatı yani vajinoplasti ile birlikte yapılan flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi kombinasyonu , çift kat flep kalcıı dikim ve labioplasti ile birlikte yapılan kalıcı kızlık zarı dikimi ücretleri diğerlerine göre daha fazladır. Hymenoplasty operasyonları arasında en fazla talep alan kalıcı kızlık zarı dikimi ( flep yöntemi ) dir , gerçektende mükemmel sonuçlar alıyoruz , flep yöntemi fiyatı diğer kombine operasyonlardan daha maküldür. En ucuz bekaret tamiri ise geçici kızlık zarı dikimidir. Kızlık zarı diktirme fiyatları hakkında güncel bilgiler için www.kizlikdikim.com sayfamızıda ziyaret ediniz.

Kürtaj yorumları

Hastalarımızdan gelen birçok kürtaj yorumu için yorumlar bölümünü inceleyiniz , ayrıca yazıların altındada yorumlar bulacaksınız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kürtaj yaptıranların yorumları

Vakumlu kürtaj nasıl yapılır

Kürtaj olanların yorumları